1. ET DONEM LA BENVINGUDA A HTTPS://FORUMCATALAPAU.CAT
A ICIP et posem a disposició el lloc web https://forumcatalapau.cat i altres elements interactius, del que ICIP és titular i opera (conjuntament, la “Web”).

L’accés a la Web et confereix la condició “d’Usuari”, entenent com a Usuari aquell que utilitza la Web amb la finalitat d’obtenir informació sobre els productes i serveis que s’ofereixen o contractar-los. En aplicació i compliment del deure d’informació que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic et facilitem la següent informació sobre la Web.

1.1 Coneix-nos

  • Nom o Denominació Social del titular: ICIP
  • NIF/CIF: Q0801573G
  • Domicili social del titular: Aragó 244-248 Barcelona, Barcelona 08007
  • E-mail de contacte: comunicacio@icip.cat
  • Web: https://forumcatalapau.cat

2. ÚS DE LA WEB

2.1 Accés a la Web

Aquest Avís Legal regula l’accés i ús de https://forumcatalapau.cat, que ICIP posa a la teva disposició. La continuitat en l’ús i navegació en la Web comporta l’acceptació d’aquest Avís Legal.

La Web és d’accés lliure i gratuït, i amb caràcter general, no exigeix la prèvia subscripció o registre a la Web, no obstant això, pot ser que algunes seccions de la mateixa requereixin que prèviament emplenis un formulari.

Com a Usuari, et compromets a realitzar un ús de la Web, dels seus continguts i dels seus serveis, d’acord amb aquest Avís Legal, la legislació aplicable, l’ordre públic i els bons costums i a no fer un ús dirigit a perjudicar, inutilitzar i/o sobrecarregar la Web, o que pugui impedir, de qualsevol manera, la normal utilització i funcionament d’aquesta.

A ICIP fem un esforç continuat per a mantenir la Web en bon funcionament, mantenint els continguts actualitzats. Tot i així, no podem garantir la completa disponibilitat i continuïtat de l’accés a la Web, o de l’actualització dels seus continguts.

Si tens algun dubte relacionat amb la Política de Privacitat i Cookies o l’Avís Legal pots posar-te en contacte amb nosaltres a través dels nostres canals habituals de contacte i si no estàs d’acord amb ells, et demanem que surtis d’aquesta pàgina i no realitzis cap acció.

2.2 Limitacions d’ús de la Web

En fer ús de la Web et compromets a no:

Realitzar actuacions susceptibles d’alterar, deteriorar, interrompre o perjudicar els nostres sistemes electrònics o els de tercers; així com a no obstaculitzar l’accés d’altres usuaris a la Web i els seus serveis mitjançant el consum massiu dels recursos informàtics a través dels que prestem els nostres serveis.

Intentar accedir als comptes de correu electrònic d’altres usuaris o a àrees restringides dels nostres sistemes informàtics o de tercers i, en el seu cas, extreure’n informació.

Vulnerar els nostres drets de propietat intel·lectual o industrial o els drets de tercers.

Reproduir, copiar, distribuir (o qualsevol altra forma de comunicació pública), transformar o modificar els continguts publicats en la Web, tret que es faci d’acord amb les llicències que ho autoritzen.

Utilitzar qualsevol robot, aranya o un altre dispositiu, procés o mitjà automàtic amb qualsevol finalitat, incloses la supervisió o la còpia de qualsevol material de la Web.

Saltar-se qualsevol mesura que puguem prendre per a evitar o restringir l’accés a unes certes àrees de la Web.

Intentar de qualsevol altra manera interferir en el funcionament correcte de la Web.

Si no compleixes amb el que es disposa en aquest Avís Legal o, qualsevol altres condicions recollides en aquesta Web, ens reservem el dret a limitar, suspendre i/o finalitzar el teu accés a aquesta, podent adoptar per a això qualsevol mesura que sigui necessària.

3. PROPIETAT INTEL·LECTUAL I/O INDUSTRIAL

La Web, els continguts i funcionalitats relacionades amb aquests, el disseny de https://forumcatalapau.cat com les bases de dades, el programari, els diferents elements que integren el lloc web (textos, gràfics, fotografies, vídeos, enregistraments sonors, combinacions de colors, disposició i la selecció, etc.), així com els signes distintius (logotips, marques registrades i noms comercials) que apareixen en la Web són titularitat de ICIP dels titulars de les respectives llicències i es troben protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.

En cap cas, l’accés a la Web suposa la cessió de cap dret de propietat intel·lectual i/o industrial sobre la mateixa o els seus continguts.

4. RESPONSABILITAT

4.1 Sobre la informació.

El contingut de la Web és de caràcter general i té una finalitat informativa sense que garantim la seva exhaustivitat, correcció, vigència o utilitat per a una finalitat concreta.

4.2 Sobre els continguts i serveis de tercers enllaçats.

En cap cas l’existència de llocs enllaçats, integracions, de la presència de plugins o de mecanismes de cerca suposa la recomanació o promoció dels llocs enllaçats o els seus continguts per part de ICIP. És per això que no ens fem responsables del contingut, manifestacions o serveis prestats pels llocs web de tercers.

T’oferim aquests enllaços i informació i/o serveis perquè entenem que poden ser del teu interès, sent la teva responsabilitat llegir i acceptar els Termes d’Ús i Polítiques de Privacitat publicats en aquests llocs web o aplicacions vinculades.

En tot cas, procedirem a la retirada immediata de qualsevol enllaç quan els continguts cap als quals redirigeix puguin contravenir la legislació nacional o internacional, la moral o l’ordre públic. És per això que en el cas que consideris que existeix una web enllaçada amb continguts il·lícits o inadequats et demanem que ho posis en el nostre coneixement perquè puguem prendre les mesures que considerem oportunes el més aviat possible.

4.3 De la disponibilitat de la web.

Hem adoptat, i continuarem adoptant quantes mesures siguin necessàries, dins de les nostres possibilitats i les de l’estat de la tecnologia, per a garantir el correcte funcionament de la Web i evitar l’existència de components nocius. No obstant això, no respondrem pels danys i perjudicis que et pogués ocasionar a tu o a tercers la impossibilitat d’accedir a la Web, així com de la presència de virus o altres elements nocius.

5. DISPOSICIONS DIVERSES

5.1 Atenció al client

Per a qualsevol dubte, suggeriment, consulta o reclamació relacionada amb l’ús de la Web posa’t en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic comunicacio@icip.cat i atendrem la teva consulta com més aviat possible, i en qualsevol cas, abans de 30 dies.

5.2 Independència i integritat de les clàusules

La il·licitud, invalidesa o ineficàcia de qualsevol de les clàusules que conformen el present Avís Legal no afectarà l’eficàcia de la resta, sempre que els drets i obligacions no es vegin afectats de manera essencial. Aquestes clàusules hauran de reemplaçar-se o integrar-se amb unes altres que, sent conformes a la llei, responguin a la finalitat de les substituïdes.

5.3 Modificació de l’Avís Legal

La data d’última actualització d’aquest Avís Legal, apareix en l’encapçalat d’aquesta pàgina. Podrem revisar i actualitzar aquest Avís Legal en qualsevol moment i t’avisarem d’això pels mitjans habituals, però sempre que afectin elements materials no entraran en vigor fins a catorze (14) dies després de publicar-se.

5.4 Jurisdicció i llei aplicable

L’accés i ús de https://forumcatalapau.cat, es regiran pel que es disposa en la legislació espanyola. Qualsevol disputa o controvèrsia entre l’usuari i ICIP es resoldrà pels jutjats i tribunals de la ciutat de Barcelona (Espanya) amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els correspongui.

La Comissió Europea ofereix una plataforma per a la resolució alternativa de conflictes, a la qual pots accedir des d’aquí